НВО знайшов головного актора у третій сезон

НВО знайшов головного актора у третій сезон "Справжнього детективу"

Укрінформ
Головну роль в третьому сезоні серіалу «Справжній детектив» виконає американський актор Магершала Алі.

Про це розповів програмний директор телеканалу HBO Кейсі Блойс, повідомляє Lenta.Ru із посиланням на Deadline.

Актор вже підписав відповідний контракт, незважаючи на те, що продовження проекту ще не отримало зелене світло, хоча і було запущене у виробництво.

Блойс зазначив, що вже готові сценарії п'яти епізодів. «Вони дивовижні... Я в захваті і під великим враженням», - сказав він. Над новими серіями, крім творця «Справжнього детектива» Ніка Пиццолатто, працює Девід Мілч, сценарист «Дедвуда» й «Удачі».

Директор додав, що канал веде переговори з різними режисерами, і коли вони знайдуть найбільш прийнятного, зйомкам дадутьстарт. Він підкреслив, що над третім сезоном не працюватиме ніхто з тих, хто знімав перші дві частини.

«Справжній детектив» — кримінальна антологія каналу HBO. В першому сезоні, який вийшов в січні 2014, знялися Меттью МакКонагі і Вуді Гаррельсон. Головні ролі у другій частині виконали Колін Фаррелл і Рейчел МакАдамс.

Читайте також: Творець "Сімпсонів" знімає мультсеріал про принцесу-п'яничку

Магершала Алі — лауреат премії «Оскар» за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Місячне сяйво». Також грав у картинах «Приховані фігури» і «Місце під соснами» та в серіалах «Обдури мене» і «Картковий будиночок».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-