Названі фільми відкриття та закриття Одеського кінофестивалю

Названі фільми відкриття та закриття Одеського кінофестивалю

Укрінформ
Традиційно на церемоніях відкриття та закриття Одеського міжнародного кінофестивалю покажуть фільми, що завоювали визнання і любов глядачів на різних континентах.

Про це повідомляє прес-служба ОМКФ.

"14 липня ОМКФ відкриється показом картини французького письменника-режисера Карін Тардьє "Щоб бути впевненим", прем'єра якого відбулася цього року на 70-му Каннському кінофестивалі. Новий фільм британського кінорежисера і сценариста Саллі Поттер "Вечірка", номінант на головний приз Берлінського міжнародного кінофестивалю, закриє 8-ий Одеський кінофестиваль 22 липня", - йдеться в повідомленні. 

"Щоб бути впевненим" - французька романтична комедія про родину, любов і хитросплетіння людських відносин. Головну роль у фільмі виконав бельгійський комедійний актор Франсуа Дам’єн ("Серцеїд", "Ніжність"). Також у стрічці зіграла відома бельгійська акторка Сесіль де Франс.

Читайте також: Прем'єра "Причинної" за Шевченком відбудеться на Одеському МКФ

"Вечірка" - це чорно-біла "політична комедія", як її називає сама автор, в якій уся квінтесенція характерів, емоцій і почуттів героїв. У картині все будується на акторській грі, на розвитку характерів і сюжету. Тімоті Сполл, Крістін Скотт Томас, Кілліан Мерфі та інші зірки створили насправді неймовірну енергію гри. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-