Стартує сьомий сезон

Стартує сьомий сезон "Гри престолів"

Відео
Укрінформ
На телеканалі НВО у неділю виходить перший епізод 7 сезону американського серіалу "Гра престолів".

Новий сезон стартує пізніше за 6 попередніх, прем'єра яких зазвичай відбувалася у березні-квітні, повідомляє Укрінформ. 

Окрім того, сьомий сезон, на відміну від попередніх, включає  лише 7, а не 10 епізодів. Вони транслюватимуться, відповідно, 16, 23 і 30 липня, 6, 13, 20 та 27 серпня 2017 року.

 Натомість бюджет кожної серїї у новому сезоні збільшено із 10 до 14 мільйонів доларів.  Тривалість епізодів у 7 сезоні - 50-60 хвилин 

Паралельно було збільшено гонорари п'ятьом акторам, які виконують у серіалі головні ролі. Зокрема, британські актори Емілія Кларк (Дейнеріс Таргаріен), Кіт Гарінгтон (Джон Сноу), Ліна Гіді (Серсея Ланністер), американець Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністер) і  данець Ніколай Костер-Вальдау (Джеймі Ланністер) уклали із телеканалом HBO нові контракти, згідно з якими їм виплачуватимуть по два мільйони фунтів стерлінгів (2,5 мільйона доларів) за епізод. 

Над сьомим сезоном працювали сім режисерів: перший і сьомий епізоди поставив Джеремі Подесва, другий і третій - Марк Майлод, четвертий і п'ятий - Метт Шекман і нарешті шостий - Алан Тейлор.

Сьомий сезон став другим після шостого, поставленим не безпосередньо аа романами американського письменника Джорджа Мартіна з циклу "Пісня Льоду і Полум'я". Основою для сценарію стали чорнові варіанти другої половини шостої книги циклу під назвою "Вітри зими" (наразі не закінченої Мартіном) та першої половини сьомої - "Мрія про весну".

Читайте також: Гра престолів: вийшов другий трейлер 7 сезону

Вже традиційно поповнилася "Гра престолів" у новому сезоні  і новими акторами, серед яких, зокрема, Джим Бродбент ("Гаррі Поттер та Напівкровний Принц") і Марк Геттіс ("Шерлок").

Що ж до останнього восьмого сезону, який включатиме 6 епізодів, то вони можуть стати значно довшими за попередні, сягнувши 80 хвилин, повідомила нещодавно звукорежисер серіалу Паула Файрфілд. Прем'єру восьмого сезону попередньо заплановано на кінець 2018 - початок 2019 року.

Відео: ODN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-