Кінофестиваль Docudays UA-2018 уже приймає заявки

Кінофестиваль Docudays UA-2018 уже приймає заявки

Укрінформ
П'ятнадцятий Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, що відбудеться 23-30 березня 2018 року в Києві, розпочинає офіційний прийом заявок. 

Про це повідомляє офіційний сайт фестивалю. 

"Наступного року на режисерів так само чекають чотири конкурси: Docu/Життя, Docu/Право, Docu/Коротко та національний конкурс документального кіно Docu/Україна. Переможці у всіх номінаціях отримують грошові призи. Дедлайн прийому заявок - 30 листопада 2017 року", - йдеться у повідомленні.

З критеріями відбору фільмів та інструкціями з оформлення заявки, як і з регламентом фестивалю, можна ознайомитись на сайті фестивалю.

Як зазначається, у 2017 році березневий фестиваль у Києві відвідало 22 279 глядачів та учасників, понад 70% з них - студенти та соціально активна молодь. Після проведення березневого Docudays UA команда фестивалю організовує некомерційні покази в київських університетах, галереях, культурно-освітніх центрах. Також документальні фільми демонструються на майданчиках партнерських фестивалів по всій Україні. Восени у 23-их областях країни та АР Крим розпочинається Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Читайте також: На кінофестивалі у Карлових Варах показали українсько-словацьку "Межу"

Docudays UA - єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Він проходить щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. У 2017 році на фестивалі показали 94 фільми із 47 країн світу. По завершенню фестивалю Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю. Покази тривають із жовтня до грудня (включно).  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-