Джамала подарувала американській джазовій зірці вишиванку

Джамала подарувала американській джазовій зірці вишиванку

Фото
Укрінформ
Джамала вирішила подарувати відомому американському співакові Грегорі Портеру, з яким зустрілася вчора у Львові на “Альфа Джаз Фесті 2017”, українську вишиванку.

Про це Джамала написала на своїй сторінці у Facebook.

“Після свого виступу Грегорі Портер подивився на вишиванку Ігоря і сказав: "Ось би мені таку!" Я задумалася. І десь в о першій годині ночі за допомогою Мар'яни Романяк ми знайшли вишиванку, яка, я сподіваюсь, полетить з Грегорі на наступні чудові концерти!” - написала співачка.

І далі в пості поділилася позитивними емоціями від фесту і зустрічей.

“Так, я дуже емоційна! Хтось скаже, що навіть занадто. Я уважна до справжніх речей, відчуваю їх, не соромлюсь плакати і сміятись, танцювати, стрибати, кричати і т.д. Я дякую життю за те, що я можу переживати такі дні, як вчорашній. Зірковість джазових зірок на фото зашкалює. Дякую, Львів!” - додала Джамала.

26 червня 2017 року Грегорі Портер виступив у Львові на «Альфа Джаз Фест 2017» — сьомому міжнародному джазовому фестивалі, який завершується сьогодні.

Дебютний альбом Грегорі Портера «Вода» (Water) випустила у 2010 році фірма звукозапису Motema Music. Його другий альбом «Будьте добрим» (Be Good) вийшов у 2012 році. Третій альбом Портера «Liquid Spirit» був випущений 2 вересня 2013 року у Європі та 17 вересня 2013 року у США. Цей альбом здобув нагороду Греммі у номінації Найкращий джазовий вокальний альбом у 2014 році.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-