Дорн передумав співати в Одесі після зриву концерту Лободи

Дорн передумав співати в Одесі після зриву концерту Лободи

Укрінформ
Концерт Івана Дорна, що був запланований в одеському нічному клубі "Ібіца" на 9 червня, не відбудеться - співак його скасував.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у розкладі "Ібіци" виступ Дорна вже не значиться, а на офіційному сайті "Концерт.ua" зупинено продаж квитків.

Сам Дорн заявив одному з російських телеканалів, що передумов для виступу в Одесі найближчим часом немає.

Втім, додав: "Всупереч різного роду провокаціям, я планую виступати на батьківщині. Я буду виступати, поки є люди, які люблять мою музику".

Очевидно, під відсутністю передумов для виступу в Одесі Дорн мав на увазі звістки про "гарячий" прийом, який йому готують одеські громадські активісти. Так само як і 28 травня Світлані Лободі, якій довелось втекти з нічного клубу "Ібіца" на катері - через протестну акцію та замінування закладу.

Як повідомлялося, частина учасників акції протесту проти виступу Лободи стояли при вході до нічного клубу з  плакатами "Вимагаємо позбавити Лободу громадянства", "Росія, забери свою Лабуду" та іншими.

Інша група пікетувальників почала закидати глядачів палаючими петардами і димовими шашками. Водночас до поліції надійшли повідомлення про замінування будівлі, де увечері 28 травня мав був відбутися концерт співачки, що активно гастролює Росією.

Схожу зустріч готують протестувальники й російському реперу Матвію Мельникову (сценічний псевдонім - "Мот"), який у вересні 2016 року виступав в окупованому Криму.

Нагадаємо, Дорн в одному з інтерв'ю назвав агресію РФ проти України "сваркою братніх народів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-