НВО запустив у розробку нові серіали зі світу

НВО запустив у розробку нові серіали зі світу "Гри престолів"

Укрінформ
Восьмий сезон стане останнім для героїв серіалу «Гра престолів», але канал HBO має намір розширити світ, створений Джорджем Мартіном у книжковій сазі «Пісня Льоду і Полум'я».

Про це повідомляє КиноПоиск.

Четверо нових сценаристів покликані розробити чотири варіанти розвитку історії. Кожна з історій розвиватиметься в різний час існування Вестеросу, але як вони будуть пов'язані зі світом «Гри престолів», наразі не повідомляється. Нові проекти можуть бути пріквелами, сиквелами та спін-офами.

Крім самого Мартіна, до п'ятірки авторів увійшли:

Джейн Голдман («Зоряний пил», «Люди Ікс: Перший клас»);

Брайан Гелгеленд («Оскар» за адаптований сценарій фільму «Таємниці Лос-Анджелеса»);

Макс Боренштейн («Конг: Острів Черепа», серіал «Особлива думка»);

Карлі Рей («Костянтин», «Божевільні»).

Мартін писатиме не сам, а співпрацюватиме із Голдман та Рей. Також жоден із нових авторів раніше не брав участі у «Грі престолів». Шоураннери серіалу Д.Б.Вайсс і Девід Беніофф не приписані як сценаристів до нових проектів, але залишаться виконавчими продюсерами тих серіалів, які HBO вирішить продовжити.

HBO не збирається знімати ще чотири серіали зі світу «Гри престолів». Канал лише найняв сценаристів, аби ті спробували спрямувати історії в новому напрямку. Зніматимуть тільки ті серіали, що здадуться найцікавішими.

На сьогодні всі чотири проекти перебувають у початковій стадії. Коли HBO планує випустити хоча б один із них на екрани, не повідомляється. Каналу доведеться серйозно оцінити виконану найнятими авторами роботу та ухвалити рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-