Жан Рено: Мені приємно стати частиною

Жан Рено: Мені приємно стати частиною "української пригоди"

Фото, відео
Укрінформ
В Парижі відбулися дозйомки сімейного фентезі режисера Оліаса Барко "Поліна", що створюється за підтримки Держкіно України.

Про це повідомила прес-служба Держкіно з посиланням на компанію Film.UA.

"Спільне виробництво фільму здійснюють Україна, Бельгія та Франція. Прикінцевими сценами стали епізоди з участю знаменитого французького актора Жана Рено", - йдеться в повідомленні.

Фільм "Поліна", головну роль у якому виконала українка Поліна Печененко, розповідає про 11-річну дівчинку, яка нічого не знає про своє минуле і долю батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою і двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в її день народження, щоб отримати таємничий спадок - кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім'ю.

"Мені було приємно стати частиною "української пригоди", якою є фільм-фентезі "Поліна", завдяки моїм друзям - режисерові Оліасу Барко і оператору Тьєррі Арбогасту. І я був радий познайомитися й попрацювати з молодою українською акторкою Поліною Печененко, сором'язливою і тендітною", -  прокоментував зйомки Жан Рено.

"Жан Рено - справжній сеньйор, просто справжній самурай сучасності. Для мене було за честь працювати з ним на проекті "Поліна", - зазначив режисер, автор сценарію і співпродюсер фільму Оліас Барко (призер Каннського МКФ  за короткометражний фільм Poubelles, 1994, а також володар премії Marc 'Aurelio d'Oro за найкращий фільм Римського міжнародного кінофестивалю - картину "Убий мене, будь ласка", 2010).

Крім Жана Рено, у фільмі знялися такі відомі актори, як Віржіні Ледуайен, Едуар Бер, український силач Василь Вірастюк та білоруська актриса Яна Новікова.

Оператор-постановник картини - Тьєррі Арбогаст, який зняв з Жаном Рено три чудових фільми, серед них і "Леон". Продюсери - Оліас Барко, Єгор Олєсов, Денис Іванов.

Зйомки фентезі "Поліна" проходили в Києві на кіностудії Film.UA, яка стала не просто знімальним майданчиком, а й повноцінним персонажем історії. Фільм є копродукцією WILD TRIBE FILMS (Бельгія, Франція) і Film.UA (Україна) за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Знімається фільм українською, англійською та французькою мовами і буде повністю дубльований українською. Реліз стрічки запланований на 2018 рік. Дистрибутором в Україні стане компанія UFD.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-