Образи для ведучих Євробачення-2017 створять українські дизайнери

Образи для ведучих Євробачення-2017 створять українські дизайнери

Укрінформ
Відомі українські дизайнери створюватимуть образи для ведучих Євробачення-2017.

Про це повідомляється на сайті телеканалу "UA: Перший". 

"Litkovskaya, LAKE Studio, FROLOV, Luvi, ARTEMKLIMCHUK, Podolyan, Theo, Burenina, AndreTan, Indposhiv і Gapchuk - одинадцять модних брендів, які розроблятимуть ескізи костюмів для ведучих найпопулярнішої події Європи", - йдеться у повідомленні.

Конкурс серед українських дизайнерів на створення образів для трьох ведучих Євробачення-2017 – Олександра Скічка, Володимира Остапчука і Тімура Мірошниченка – оголосив мовник-організатор пісенного конкурсу UA:Перший спільно з журналом про моду VogueUA.

"Ми вважаємо за честь співпрацювати з найкращими українськими дизайнерами і абсолютно відкриті до будь-яких їхніх ідей. Цей конкурс на створення образів для ведучих – прекрасна можливість показати, що в Україні є ще й багато талановитих дизайнерів, якість роботи яких не поступається якості роботи зарубіжних фахівців. Тим більше, що в основі загальної концепції шоу Євробачення-2017, яка охоплюватиме все творче оформлення пісенного конкурсу, окрім конкурсних номерів учасників, закладена ідея: "Зроблено в Україні". І ми дуже вдячні редакції VogueUA за допомогу в організації конкурсу, результатом якого стануть образи для наших харизматичних ведучих", – розповіла заступник шоу-продюсера Євробачення-2017 Олена Агєєва.

Спільно з редакцією VogueUA оргкомітет цьогорічного пісенного конкурсу обере кількох дизайнерів-переможців. Загалом оберуть 17 образів, у які ведучі Євробачення-2017 перевтілюватимуться під час усіх шоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-