UA:Перший шукає статистів для репетицій Євробачення

UA:Перший шукає статистів для репетицій Євробачення

Укрінформ
Телеканал UA:Перший проводить кастинг на пошук статистів для роботи під час технічних репетицій конкурсних номерів Євробачення-2017.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

"Талановиті співаки віком від 18 до 40 років, а також танцівники віком від 18 до 30 років, які мають бажання відтворити постановки учасників цьогорічного пісенного конкурсу під час технічних репетицій шоу, запрошуються до участі у відборі. Дні проведення кастингу - 13 та 14 березня", - ідеться у повідомленні.

Подати заявку на участь можна до 18:00 п’ятниці, 10 березня, відправивши резюме (у pdf-форматі) із фото, в якому треба зазначити зріст, діапазон та регістр голосу, на електронну адресу esc2017casting@gmail.com. Додатково просять вказати, на яку позицію претендує автор заявки - співака чи танцівника. Після опрацювання заявок усіх охочих взяти участь у відборі організатори обіцяють надіслати запрошення на кастинг з інформацією про час і місце його проведення.

Для проходження кастингу співакам необхідно підготувати дві пісні у стилі популярної або рок-музики. Танцівники ж муситимуть повторити постановку, яку під час кастингу запропонує хореограф. Усі претенденти мають вільно розмовляти українською або англійською мовою.

Технічні репетиції на сцені Євробачення-2017 проходитимуть 20-23 квітня. Попередній репетиційний період - з 19 березня до 19 квітня. Технічні репетиції Євробачення необхідні для того, щоб організатори могли відпрацювати роботу камер та світлового обладнання для постановок усіх учасників пісенного конкурсу, які приїдуть до Києва на початку травня.

Прослуховування проводитиметься без концертмейстерів, тому після отримання запрошення на кастинг від організаторів додатково просять надіслати мінусові фонограми. 

Також повідомляють, що транспортні вимоги статистам не відшкодовуватимуться, гонорар встановлюватиметься за домовленістю. Усі статисти по завершенню пісенного конкурсу отримають відеозаписи для своїх портфоліо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-