Гід для нестандартного святкування Дня святого Валентина на вихідних

Гід для нестандартного святкування Дня святого Валентина на вихідних

Афіша
Укрінформ
У повітрі вирує кохання. На цих вихідних місто святкує День святого Валентина.

Романтичні забіги, квести та ярмарки, де можна придбати подарунки своїм половинкам. Для тих, кого не покусав романтичний Амур - вечірка-протест "АнтиКохання" та концерти пам'яті Девіда Боуі та Боба Марлі.

UAmadeFest «Свято закоханих»

Що цікавого: фестиваль «Свято закоханих» — місце, де кожен із вас зможе гарно провести час. Відбудуться: акустичний концерт, театральна постановка «Ромео і Джульєтта» за участю Dj, stand up show, швидкі побачення, літературний вечір, унікальні фото-зони, майстер-класи та багато іншого.

Коли: 11 - 12 лютого

Де: Галерея «Лавра» (провулок Лаврський, 9)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Пробіг закоханих

Що цікавого: New Balance Top Runners запрошує на традиційний забіг що проводиться напередодні Дня Святого Валентина. Чудовий привід познайомитись, налагодити стосунки, освідчитись, знайти свою другу половинку. Всіх учасників забігів на дистанціях 4 та 8 км у індивідуальних та парних категоріях чекають медалі, що символізують вічне почуття, гарячий чай, музика та сотні однодумців-бігунів, що вийдуть на Русанівську набережну незважаючи на погоду.

Коли: 12 лютого, 12:00

Де: Русанівська набережна

Скільки: 300 грн, необхідна реєстрація

Більше інформаціїFacebook, реєстрація

Виставка «Старі майстри»

Що цікавого: виставка організована у рамках Дня Австралії і є частиною програми, яка триватиме протягом 2017 року з нагоди святкування 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Австралією й Україною. У ній представлено роботи австралійських художників-аборигенів, що працювали у традиційній практиці найстарішої у світі безперервної культури. Одна з великих традицій світового мистецтва – живопис на корі, практикується художниками-аборигенами Арнем-ленд (Північна територія, Австралія) протягом тисяч поколінь.

Коли: 25 січня - 12 лютого

Де: Галерея «Триптих» (Андріївський узвіз, 34)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Святкування Дня народження Боба Марлі

Що цікавого: запрошуємо відсвяткувати день народження Боба Марлі. Музичну програму створюватимуть: Dima Isaenko, Boochyaman (Choborops sound, Kyiv), Dubmasta (Choborops sound, Kyiv). Боб Ма́рлі - виконавець регі, який співав про труднощі і щоденну боротьбу народу Ямайки, створюючи портрети людей пригноблених і обділених, але щирих, світлих, натхненних, що було невичерпним джерелом їхньої сили.

Коли: 10 лютого, 22:00

Де: Mezzanine (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: 80 - 100 грн

Більше інформаціїFacebook, Вконтакті

Ярмарок «Art we can. Любов як мистецтво»

Що цікавого: у культурній лабораторії «Educatorium» проходитиме художній ярмарок-продаж, де на вас чекатиме великий вибір оригінальних подарунків до свята закоханих, а також лекції, майстер-класи та ворожіння.

Коли: 10 - 12 лютого

Де: Educatorium (вул. Рейтарська, 8б)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка-перформанс «Як працює сучасна художня майстерня»

Що цікавого: ви побачите на власні очі, як відбувається навчання малюнку, композиції, живопису у різних манерах, техніках і матеріалах. Ви побачите, як створюють картини ті, кого вже можна назвати майстром. Ви зможете приєднатись і на кілька годин спробувати стати художником або моделлю і отримати по завершенню свої портрети у виконанні різних митців. Будуть представлені твори учасників майстерні під керівництвом художниці Віри Крутіліної. В експозиціі – понад 100 робіт Діани Факш, Людмили Надточій, Маши Дробот, Олени Годлевської, Володимира Беляковича та ін. у різних техніках і жанрах.

Коли: 31 січня  - 12 лютого

Де: Галерея мистецтв ім. О. Замостян Національного університету «Києво-Могилянська академія» (вул. Іллінська, 9)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Маркет «Всі.Свої: Великі знижки»

Що цікавого: Всі. Свої повертаються з грандіозним зимовим розпродажем. Встигніть придбати найкрутіші речі від найкращих українських брендів зі знижкою до 70 %. Повна ліквідація осінніх та зимових колекцій, безліч цікавих акцій, лотерей та інших розіграшів.

Коли: 11 - 12 лютого

Де: D12 (вул. Десятинна, 12)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Вечір пам'яті Девіда Боуі: Bowie Night 2017

Що цікавого: для поціновувачів таланту у цей вечір хіти Девіда Боуі виконають Sinoptik, Stoned Jesus, 5 vymir та інші відомі серед київської концертної публіки гурти. Окрім пісень зірки, кожний гурт зіграє для своїх слухачів декілька власних композицій.

Коли: 12 лютого, 18.00

Де: Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11)

Скільки: 500 грн

Більше інформаціїFacebook, Вконтакті

Благодійний пішохідний квест "Love is"

Що цікавого: ні для кого не секрет, що наближається день Святого Валентина. І напередодні цього свята мережа квест-кімнат "Взаперти" нагадує про те, що в цьому світі завжди є хтось тендітний і беззахисний, хто потребує теплих почуттів і допомоги. Організатори квесту обіцяють гарний маршрут, карколомні завдання і пам'ятні магнітики. Абсолютно всі отримані кошти підуть на допомогу онкохворим діткам, тому якщо у вас немає можливості відвідати захід, але є бажання допомогти фонду - звертайтеся до організаторів.

Коли: 11 - 12 лютого

Де: м. Київ

Скільки: 100 грн, діти до 14 років - безкоштовно

Більше інформаціїFacebook, реєстрація

Національний відбір "Євробачення-2017"

Що цікавого: Телеканал СТБ та UA:Перший проводять зйомки відбіркових турів виконавців для участі в «Євробаченні 2017». На вас чекають жива музика та вокал, емоції, креативні ідеї та неймовірні виступи: LETAY, Міла Нітіч, KUZNETSOV, AGHIAZMA, DETACH,ROZHDEN, Panivalkova, ILLARIA.

Коли: 11 лютого, 18.00

Де: КПІ ім. Ігоря Сікорського (пр. Перемоги, 37)

Скільки: до 890 грн

Більше інформаціїFacebook

Святкова виставка фіалок до Дня Всіх Закоханих "All we need is love...". 

Що цікавого: запрошуємо киян та гостей міста відвідати святкову виставку фіалок. В рамках події буде представлено понад 500 сортів квітучих фіалок та інших кімнатних рослин. Протягом всієї виставки буде працювати безкоштовний консультаційний центр, де любителі квітів зможуть отримати всю необхідну інформацію з посадки, догляду та захисту кімнатних рослин. 

Коли: 10-15 лютого,10:00 - 18:00 

Де: Національний природознавчий музей НАН України (вул. Богдана Хмельницького 15)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїсайт

День святого Валентина в Ocean Plaza

Що цікавого: на вас чекатимуть концертно-розважальна програма за участю зіркових виконавців українського шоубізу, атмосфера любові, позитивних емоцій, подарунки та несподівані сюрпризи. Спеціально для закоханих будуть організовані особливі арт-інсталяції, а найяскравіші та найбільш неординарні пари отримають можливість виграти сертифікат на індивідуальну професійну фотосесію. Скористайтеся святковими знижками до -70% та можливістю виграти квитки на нове концертне шоу одного з найпопулярніших діджеїв світу – Арміна ван Бюрена чи сертифікат на поїздку на двох до теплих країн.

Коли: 11 лютого, 18:00

Де: Ocean Plaza (вул. Антоновича, 176)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook, сайт

Love weekend в аутлет-містечку «Мануфактура»

Що цікавого: в рамках святкування Love weekend Вас чекають: дерево закоханих, майстер-класи від флористичного проекту «Flower Show», розіграші келихів шампанського для закоханих від кафе «Креперія», зона фудкорту з великим вибором глінтвейну із різних сортів вин, фотозона для створення романтичних фотографій, конкурси та розіграші приємних подарунків від аутлет-містечка «Мануфактура» та жива музика.

Коли: 11 - 12 лютого, 12.00 - 19.00

Де: Мануфактура Outlet Village (Обухівське шосе, 2)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook, сайт

Вечірка-протест "АнтиКохання"

Що цікавого: вечірка для тих, хто вільний, вечірка - реквієм за колишніми, вечірка для тих, хто в день Валентина не вийде на вулицю, вечірка, на якій ти не побачиш троянди і ваніль, вечірка-протест, вечірка - нормальна вечірка!

Коли: 11 лютого, 23.00

Де: Atlas (вулиця Січових Стрільців, 37)

Скільки: 150 грн, в день івенту 200 грн

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-