«Місячне світло» – кращий драматичний фільм року

«Місячне світло» – кращий драматичний фільм року

Укрінформ
Голлівудська асоціація іноземної преси "Золотий глобус" визнала кращим повноформатним драматичним фільмом 2017 року «Місячне світло» Баррі Дженкінса.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Американський драматичний фільм, знятий за п'єсою «У місячному світлі чорні хлопці здаються сумними» Терелла Мак-Крені, у трьох частинах розповідає про дорослішання темношкірого парубка на ім’я Чірон.

Загалом же у цій номінації змагалися п’ять кінокартин. Крім оголошеного переможця, за «Золотий глобус» боролися: «З міркувань сумління» шотландця Девіда Маккензі, «За будь-яку ціну» Мела Гібсона, «Манчестер біля моря» Кеннета Лонергана та американо-австралійсько-британський драматичний фільм «Лев» Гарта Девіса.

Як повідомляв Укрінформ, це вже 74-та церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Нині вона традиційно відбувається у готелі Beverly Hilton в Голлівуді. «Золотий глобус» вважається однією з найбільш престижних нагород (після «Оскара») та крім сфери кінематографії охоплює також телевізійні фільми й серіали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-