Зірці

Зірці "Секса й міста" не дістався "Золотий глобус"

Укрінформ
Відома за серіалом "Секс та місто" Сара Джессіка Паркер не змогла цього року здобути "Золотий глобус".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Нині золота статуетка у категорії «Краща актриса в комедійному серіалі або телемюзиклі» присуджена Трейсі Елліс Росс, яка зіграла у сіткомі про життя афро-американської родини «Чорнявий».

Окрім переможниці та Сари Джессіки Паркер, яку номінували за роль у "Розлученні", на цю нагороду претендували ще чотири актриси: Джулія Луїс-Дрейфус («Віце-президент»), Іса Рей («Біла ворона»), Рейчел Блум («Божевільна колишня») та Джина Родрігез («Діва»).

У чоловіків Дональд Гловер отримав премію в номінації «Кращий актор у комедійному серіалі або телемюзиклі» за виконання ролі у серіалі «Атланта» (на фото). Його суперниками були: Ентоні Андерсон («Чорнявий»), Гаель Гарсія Берналь («Моцарт в джунглях»), Нік Нолті («Грейвс») та Джеффрі Тембор («Очевидне»).

Як повідомляв Укрінформ, це вже 74-та церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Нині вона традиційно відбувається у готелі Beverly Hilton в Голлівуді. «Золотий глобус» вважається однією з найбільш престижних нагород (після «Оскара») та крім сфери кінематографії охоплює також телевізійні фільми й серіали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-