На «Золотому глобусі» названо кращих акторів другого плану

На «Золотому глобусі» названо кращих акторів другого плану

Укрінформ
Аарон Тейлор-Джонсон і Х’ю Лорі отримали по статуетці «Золотого глобусу» на 74-й церемонії вручення премій Голлівудською асоціацією іноземної преси.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, золота статуетка у категорії «Кращий актор другого плану у повнометражному фільмі» була неочікувано присуджена Аарону Тейлору-Джонсону за гру у фільмі «Під нічним покривом» (на фото).

За цю нагороду змагалися п'ятеро чоловіків, деякі з них вже давно мають зірковий статус. Список був сформований журі таким чином: Джефф Бріджес («За будь-яку ціну»), Махершала Алі («Місячне світло»), Дев Патель («Лев»), а також Саймон Хелберг («Флоренс Фостер Дженкінс»).

Більшість критиків передбачали, що нагорода відійде саме Махершалу Алі. Навіть висунення Тейлора-Джонсона на цю нагороду викликало подив.

Водночас, Х'ю Лорі отримав премію в номінації «Кращий актор другого плану у серіалі, мінісеріалі або телефільмі» за виконання ролі у «Нічному адміністраторі».

Він зміг обійти Джона Траволту та Стерлінга К. Брауна, які зіграли у «Американській історії злочинів», Джона Літгоу, який перевтілився у «Короні» та Крістіана Слейтер за гру у «Містері Роботі».

Як повідомляв Укрінформ, це вже 74-та церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Нині вона традиційно відбувається у готелі Beverly Hilton в Голлівуді. «Золотий глобус» вважається однією з найбільш престижних нагород (після «Оскара») та крім сфери кінематографії охоплює також телевізійні фільми й серіали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-