Де та як відсвяткувати Новий рік: варіанти

Де та як відсвяткувати Новий рік: варіанти "недиванного" відпочинку

Афіша
Укрінформ
Новий рік - не привід лежати на дивані. Пропонуємо варіанти "недиванного" відпочинку у Києві.

Новорічний фестиваль «Між Двома Дзвіницями»

Що цікавого: традиційно, майданчиком новорічно-різдвяних святкувань стане територія між двома дзвіницями: Софійська, Михайлівська площі та Володимирський проїзд. Тут протягом цілого місяця відбудуться грандіозні святкування, приурочені проводам старого та приходу нового року. Цьогорічна тематика – яворівська забава. Головна ялинка країни, 14 концертів, Місто Майстрів та Місто Розваг, колесо огляду, Михайлівські гірки, Київська карусель, величезна сцена з екранами та професійним освітленням і звуком, безліч фотозон і ще багато чого цікавого чекає на киян і гостей міста.

Коли: 19 грудня 2016 - 15 січня 2017

Де: Софійська, Михайлівська площі, Володимирський проїзд

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїдетальна програма фестивалю

Зимові розваги «Зима на ВДНГ»

Що цікавого:  любиш зиму? Бажаєш весело провести час разом з друзями або родиною та познайомитись зі справжнім Дідом Морозом? Для Вас підготували: крижані замки, зимові атракціони, лабіринт емоцій, сферичний кінотеатр, парк льодових скульптур і головну ковзанку України. Головною красунею зимових свят стане різдвяна ялинка неймовірної висоти. Понад тисяча іграшок і кілька тисяч вогнів прикрасять її.

Коли: 20 грудня 2016 - 15 січня 2017, у будні 12:00-22:00, у вихідні 10:00-22:00

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook, програма

Фестиваль психоделічної анімації «Tripoteca»

Що цікавого: після туру по 14 країнах світу, Tripoteca запрошують Вас на єдиній показ у Києві. На Вас чекають 50 коротких фільмів та анімації із 28 країн світу, в тому числі і з України. Вечірній показ складається з двох частин: «Meta-Fun» (лавина астрального гумору) та «Introspective Journey» (Інтроспективна подорож).

Коли: 30 грудня, 19:45

Де: Makoto Dojo (пров. Новопечерський, 7)

Скільки: донейшн (рекомендований добровільній внесок 50-150 грн)

Більше інформаціїFacebook, реєстраціяповний перелік фільмів

Показ кращих анімаційних фільмів за версією «Оскар» 2016

Що цікавого: ліричне послання з майбутнього, пригоди суперкоманди богів, притча про ведмедів, жорстока батальна хроніка, космічна одіссея – це чудова п’ятірка видатних мультфільмів, номінованих на премію «Оскар». Плюс супер-бонус: чотири фільми з оскарівського лонг-ліста – про неможливу і зворушливу дружбу мишеняти і лисиці, бурхливі хлоп’ячі фантазії, мудрого світлофора і бешкетних ховрахів! Якісну анімацію зі всього світу зможуть переглянути дорослі і діти віком від 6 до 120 років, мовою оригіналу (англійська) з українськими субтитрами.

Коли: 22 - 31 грудня

Де: Кінотеатри Києва

Скільки: 30 - 100 грн

Більше інформаціїFacebook, ВКонтакті

Новорічна вечірка «Atlas New Year 2017»

Що цікавого: святкування одразу на декількох локаціях. Roof: O.Torvald, The Erised, Epolets, Bahroma, Вагоновожатые, LATEXFAUNA, Brunettes Shoot Blondes. Atlas / Barbara Bar / Banana Room : Kemper, Sho, Selecta, Shevchuk, Timkov, Valta, Nil Tarasov, Vlad Fisun, Ksenia Palfy, Dmitry Dir, Vladimir Sivash, Vlad Buivol, Slef, Anta, Fibertalk, Pan4ez, ICE13TH, Boхman, Igorskee, Smereka Beats, Tony Vida, Дмитро Шуров (Pianoбой) та DVOE (live).

Коли: 31 грудня, 22:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 500 грн

Більше інформаціїFacebook

Різдвяний фестиваль «Казки старого Подолу»

Що цікавого: Новорічно-різдвяний фестиваль «Казки старого Подолу» на Контрактовій площі, де облаштують окремі зони у стилі «солодкого містечка». Також працюватиме фуд-корд та світ солодощів зі стилізованими пряниковими будиночками, солодкими фотозонами, конкурсами та змаганнями. На гостей чекатимуть: парк казкових скульптур; резиденція Діда Мороза; зона казкового ярмарку; святкові концерти та чарівна карусель.

Коли: 23 грудня 2016 - 9 січня 2017

Де: Контрактова площа

Скільки: безкоштовно

Концерт на біс Сергія Міхалка з гуртом «Ляпіс 98»

Що цікавого: Космічний Цирк Аутсайдерів. Легендарні. Неймовірні. «Ты кинула» і найдушевніші пісні «А-В», «Метель», «Яблони» та інші – свято продовжується. У 2014 головна група Білорусі на чолі з Сергієм Міхалком оголосила про розпад. Здавалося б, про часи, коли всі ми збиралися на магічних концертах, співали, рухалися і дихали, як одне, залишилося тільки згадувати. Але ні! Сергій Міхалок не готовий так просто відпустити той стан та атмосферу. «Ляпис-98» – це барабани Дениса Шурова, бас Дениса Стурченка, тромбон Івана Галушка, труба Владислава Сенкевича і гітара Павла Третяк.

Коли: 1 січня, 20:00

Де: Bel étage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Скільки: 350 грн

Більше інформаціїFacebook

Новорічно-різдвяна виставка Слави Займака «Зима в казці»

Що цікавого: Слава Займак – відомий київський художник, який репрезентує абсолютно нове бачення живопису. Завдяки його таланту та неординарній техніці виконання робіт адгезивними матеріалами, він завоював шанувальників у різних куточках світу. Головне завдання виставки – створити святковий настрій і занурити відвідувачів у світ новорічної казки, на яку так чекають і дорослі, і діти. Виставка Слави Займака дозволить усім хоч ненадовго забути про власні клопоти і проблеми, насолодитись казковою атмосферою й повірити в дива.

Коли: 16 грудня 2016 - 15 січня 2017

Де: Музей історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Новорічна казка-балет «Лускунчик»

Що цікавого: «Лускунчик» Петра Ілліча Чайковського – це один із найпопулярніших балетів у світі, який у багатьох країнах став обов’язковою частиною новорічно-різдвяного репертуару. Балет «Лускунчик» – дивовижна різдвяна казка про чарівний світ дитячих мрій.

Коли: 2-5 січня 11:00, 13:30, 16:00

Де: Киівський Муніціпальний Академічний Театр Опери Та Балету (вул. Межигірська, 2)

Скільки: 70 – 300 грн, для дітей до 5 років - безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Різдвяна 3D-казка «Вартові мрій» на ВДНГ

Що цікавого: унікальна різдвяна казка для всієї родини, що стала найпопулярнішим зимовим шоу країни, знову збирає на сцені Концерт-Холлу ВДНГ в Києві танцюристів, циркових артистів, акробатів та гімнастів, а 3D-технології, які використовуються у цьому сучасному високотехнологічному шоу, знову здивують навіть найдосвідченіших глядачів. В основі оригінального сценарію лежить різдвяна казка, а головне завдання героїв - врятувати свято.

Коли: 10 грудня 2016 - 8 січня 2017

Де: ВДНГ (пр. Глушкова, 1)

Скільки: 190 - 890 грн

Більше інформаціїFacebook

Перший забіг року Happy New Year Fun Run

Що цікавого: вже третіий рік поспіль бігуни твого міста зустрічають Новий біговий рік із традиційної пробіжки. Цей рік - не виняток! Приходь із родиною / колегами / друзями / домашніми тваринами до Танцювального павільйону, що у Маріїнського парку біля Музею Води, та пробіжи із нами свої перші 3,5 км. 

Коли: 1 січня 2017, 12:00-14:00

Де: Маріїнський Парк (вул. Михайла Грушевського)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebookРеєстрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-