Команда Євробачення-2017 починає набір волонтерів

Команда Євробачення-2017 починає набір волонтерів

Укрінформ
Національна телекомпанія України, як мовник-організатор Євробачення-2017, із 19 грудня розпочинає відбір волонтерів для роботи під час міжнародного пісенного конкурсу в Києві, куди навесні з'їдуться гості з понад сорока країн світу.

Про це повідомляється на офіційному сайті UA: Перший.

"Ми відберемо 750 волонтерів, які утворять Eurovision Volunteers' Family. Чекаємо на анкети від усіх охочих долучитися до події такого масштабу. Волонтери допомагатимуть людям, які приїдуть з-за кордону, почуватися комфортно під час тижнів Євробачення в Києві. А ми, зі свого боку, як мовник-організатор пісенного конкурсу в Україні, створимо для волонтерів такі умови роботи, щоб досвід, який вони отримають за цей час, став для них корисним", - зазначає виконавчий продюсер Євробачення-2017 Вікторія Романова. 

Що чекає на волонтера Євробачення-2017:

Робота з артистами, пресою, іноземними делегаціями та гостями міжнародного пісенного конкурсу, а також участь у телевізійному виробництві Єврошоу, робота на бекстейджі й у фан-зонах.

Практика англійської та інших іноземних мов, спеціалізоване навчання й тренінги, програма лояльності, посвята, форма та сертифікат волонтера Євробачення-2017. 

Досвід командної роботи на міжнародному проекті, нові знання, навички, знайомства, а також незабутні враження і можливість долучитися до формування іміджу України.

Як потрапити до Eurovision Volunteers’ Family: 

Заповнюй анкету волонтера Євробачення-2017 у період з 19 грудня поточного року до 17 лютого 2017-го. Згодом ти отримаєш запрошення на співбесіду. І вже навесні 2017 року працюватимеш у команді міжнародного пісенного конкурсу.

Свою участь в 62-му міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, який прийматиме Київ, підтвердили 43 країни. Така рекордна кількість учасників за всю історію конкурсу повторювалася лише двічі - у 2008 і 2011 роках. Виконавчі продюсери Євробачення-2017 - Вікторія Романова та Олександр Харебін. Головна арена - Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-