Джамала та гурт

Джамала та гурт "ДахаБраха" записали пісню

Аудіо
Укрінформ
У понеділок, 31 жовтня, вийшла композиція "Заманили" - спільна пісня Джамали та етно-хаос гурту "ДахаБраха". 

Про це повідомляє прес-служба співачки

"Автором тексту стала Джамала, а музика народилася в результаті шестигодинного джему співачки та гурту "ДахаБраха". Пісня виходить одразу в двох версіях - Original та Morphom version. Саундпродюсер original версії синглу - Юрій Хусточка, один із засновників груп "Океан Ельзи", Esthetic Education, Millionkopek та ін. Саундпродюсер другої версії - Роман Черенов, лідер електронного проекту Morphom", - ідеться в повідомленні.

Як зазначає сама Джамала, вони з "ДахаБраха" давно стежили за творчістю одне одного і відчували взаємну симпатію.

"Рік тому вони запропонували разом поджемити, як це роблять джазові музиканти, і подивитися, що з цього вийде. Це був дуже цікавий досвід, процес нас відразу захопив. У нас було буквально дві репетиції, на яких і оформилася композиція "Заманили". "ДахаБраха" вплели в мелодію фрагмент рідкісної народної пісні "На добраніч, Галю", яку можна віднести до містичного фольклору через те, що ній фігурують персонажі української міфології", - розповіла співачка.

Послухати композицію "Заманили" можна за посиланням

Як повідомлялося, раніше пісня Джамали "Обіцянка" стала саундтреком фільму "Моя бабуся Фанні Каплан" режисера Олени Дем'яненко, прем'єра якого відбудеться 29 листопада. В український прокат стрічка вийде 8 грудня. Вперше пісня вийшла в альбомі "Подих" (2015), що отримав премію YUNA 2016 в номінації "Кращий альбом року".

Крім цього, 22 вересня відбулася світова прем'єра кліпу Джамали на композицію "1944", з якою співачка виграла міжнародний пісенний конкурс "Євробачення - 2016" у Стокгольмі. Режисер і хореограф-постановник відео - Анатолій Сачивко, оператор - Микита Кузьменко. На сьогодні відео набрало 950 тисяч переглядів.

Фото: прес-служба Джамали 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-