Україна заборонила російський серіал «Останній коп»

Україна заборонила російський серіал «Останній коп»

Укрінформ
Державного агентства України з питань кіно скасувало державну реєстрацію та анулювало прокатне посвідчення телесеріалу "Останній коп", що демонструється на каналі "2+2".

Про це повідомила прес-служба агентства.

"26 жовтня у приміщенні Державного агентства України з питань кіно відбулося засідання Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно, під час якого експерти повторно переглянули телесеріал "Останній коп" на предмет дотримання вимог законодавства України у сфері кінематографії. За результатами перегляду, більшістю голосів (12 - за, 2 - проти) Експертна комісія  рекомендувала заборонити демонстрування і розповсюдження телесеріалу "Останній коп" на території України", - зазначається в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на своєму засіданні 18 жовтня призначила позапланову перевірку телеканалу "2+2" (група "1+1 медіа") через трансляцію ним серіалу "Останній коп" у відповідь на численні скарги щодо ознак порушення законодавства, зокрема пропаганди російських силових органів. Нацрада також мала намір звернутися до Держкіно з проханням переглянути прокатне посвідчення. Але канал повідомив, що у відповідь на претензії вони самі повторно звернулися до Держкіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-