"Океан Ельзи" дав концерт в Одесі до Дня Незалежності

Відео
Укрінформ
Група "Океан Ельзи", яка стала одним із символів країни, 25 річницю Незалежності України зустріла концертом в Одесі.

"Повна демократія" від лідера гурту Святослава Вакарчука - складання трек-листа фанатами, слова про Донбас, пояснення сенсу пісні "Не твоя війна" і концерт, що тривав більше 3 годин, закінчився далеко за північ, передає кореспондент Укрінформу.

Концерти в День Незалежності в різних містах країни - традиція "ОЕ". Головний стадіон Одеси "Чорноморець" зібрав близько 50 тисяч глядачів. Крім "Океану Ельзи" в концерті взяла участь співачка Христина Соловій і група o.torvald.

Трек-лист виступу "Океану Ельзи" складався самими фанатами в Інтернеті. Лідер групи Святослав Вакарчук лише залишив за собою право "пару пісень" вставити в програму концерту "від себе особисто".

Одним з найзворушливіших моментів було пояснення Вакарчука сенсу слів пісні "Не твоя війна": "Деякі казали, що не зрозуміли слів цієї пісні. Вас цікавить, чому я сказав, що це не твоя війна? Не ми розпочали цю війну. Ми не хотіли цієї війни. Не ми розпочали цю війну. Хоч коли-небудь у своїй історії ми показували, що хочемо воювати? Ні, ми цього не хотіли. Але раз цю війну почали, то ми цю війну прийняли і ми її виграємо. Тому що ми сильна країна і ми разом переможемо!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-