Євробачення-2017: організатори проінспектували Дніпро

Євробачення-2017: організатори проінспектували Дніпро

Укрінформ
Представники Європейської мовної спілки проінспектували Дніпро, яке претендує на проведення у місті пісенного конкурсу «Євробачення 2017».

Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Делегація оглянула спортивний комплекс «Метеор», де планують облаштувати «ДніпроЄвроАрену». Локації навколо комплексу готові до розташування там прес-центру та необхідних майданчиків пісенного конкурсу», - йдеться в повідомленні.

Міський голова Дніпра Борис Філатов показав делегації аеропорт, що здатний приймати 800 пасажирів щогодини. Керівництво летовища обіцяє, що за підтримки міста його впорядкують остаточно. З аеропорту делегація рушила на Фестивальний причал, де планують розташувати одну з локацій містечка Євробачення. Розповідаючи про розміщення гостей конкурсу, Філатов зазначив, що на період його проведення в акваторії Дніпра планують розташувати 2 кораблі на 600 місць. Це якісно реконструйовані судна. Розмістити гостей зможуть і неподалік виїзду з міста, що полегшить їм доступ до конкурсних локацій. А швидкий переїзд до готелів забезпечить центральний міст.

До «Метеора» представники Європейської мовної спілки вирушили на оновленому тролейбусі – це перший приклад нового електротранспорту, який міська влада планує випустити на вулиці Дніпра. В СК «Метеор» всередині комплексу тривають ремонтні роботи. Делегації пояснили, що приміщення дуже функціональне: тут є зручні під’їзди для великогабаритних автомобілів, у залах може розміститися прес-центр. У залі «Метеора» свого часу проходили концерти легендарних гуртів Deep Purple, Uriah Heep і Scorpions.

Місто-господаря «Євробачення» визначать після проведення інспекції в усіх містах-фіналістах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-