Роберт Плант з Led Zeppelin розповів про втрату пам'яті

Роберт Плант з Led Zeppelin розповів про втрату пам'яті

Укрінформ
Колишній соліст британського рок-гурту Led Zeppelin Роберт Плант заявив у суді по справі про плагіат у пісні Stairway to Heaven, що погано пам'ятає події того часу, коли вона була написана.

Про це повідомляє BBC.

"Як заявив Плант, він не пам'ятає, як спілкувався з членами групи Spirit. Представники цього колективу стверджують, що музиканти Led Zeppelin у 1971 році вкрали у них мелодію Taurus, написану за чотири роки до цього. Плант повідомив, що не пам'ятає майже нікого, з ким він тусувався в той час. Заява музиканта розсмішила присутніх на засіданні", - наголошується в повідомленні.

Співак уточнив, що вони з дружиною потрапили в автомобільну аварію, тож він не може пригадати події того вечора, коли він, як стверджується, зустрічався з музикантами зі Spirit.

Нагадаємо: позов щодо музикантів Led Zeppelin подали довірені особи гітариста Spirit Ренді Вулфа, який помер в 1997 році. Позивачі стверджують, що Led Zeppelin написали Stairway to Heaven після того, як почули виконання пісні Taurus музикантами Spirit на одному зі спільних виступів.

Роберт Плант і гітарист Led Zeppelin Джиммі Пейдж звинувачення у плагіаті відкидають.

Фото: ultimateclassicrock.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-