"Музичний театр" презентує оперу для дітей «Червона Шапочка»

Укрінформ
На завершення 34-го театрального сезону 26 та 29 червня Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва презентує глядачам нову оперну виставу «Червона Шапочка».

Автором її музики і лібрето є соліст-вокаліст театру Роман Смоляр, аранжування «Червоної Шапочки» здійснив диригент театру Олексій Баженов, який є і диригентом-постановником опери. Над підготовкою вистави працювали головний режисер театру Лариса Моспан-Шульга, художник Олена Куца-Чапенко та балетмейстер – лауреат міжнародних конкурсів і цьогорічної «Київської пекторалі» Сергій Кон. У постановці зайняті провідні солісти-вокалісти, артисти балету та симфонічний оркестр театру.

Нова вистава має переконати, що опера для дітей може бути актуальним мистецтвом і такий вид постановки в змозі захопити і зацікавити сучасних юних глядачів. Під час вистави між двома акторами виникає суперечка і вони прямо на сцені обирають сюжет популярної казки, щоб мовою оперного мистецтва переказати цю казку дітям і з їхньої реакції дізнатися, чи сподобалась опера маленьким глядачам.           

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-