Творці

Творці "Гри престолів" знімуть окремий серіал про Джона Сноу

Укрінформ
Творці популярного американського серіалу "Гра престолів" планують зняти окремий серіал про Джона Сноу - персонажа циклу романів Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Про це повідомляє Daily Express із посиланням на джерела в НВО.

Відзначають, що новий серіал буде запущено у виробництво після закінчення останнього сезону. Переговори з виконавцем ролі Сноу - 29-річним актором Кітом Харрінгтоном почалися після того, як він пообіцяв не розкривати долю свого персонажа, який загинув у фіналі п'ятого сезону. У другій серії шостого сезону Джона Сноу воскресила "Червона жінка" - жриця Мелісандра.

За словами представника НВО, новий проект зі Сноу потребуватиме також участі й інших персонажів серіалу.

Харрінгтон може стати одним із найбільш високооплачуваних акторів в історії телебачення з зарплатою майже $1 млн за епізод. При цьому, відзначає видання, сума може зрости майже вдвічі, якщо його агентам вдасться домовитися з телеканалом.

Консультувати серіал продовжить автор романів Джордж Мартін.

Як повідомляв Укрінформ, Кіт Харінгтон вибачився перед шанувальниками. Кіноактор, який раніше стверджував, що його персонаж в телепроекті помер і спростовував чутки про його воскресіння, в відеозверненні зізнався, що був змушений збрехати, щоб зберегти інтригу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-