Вийшов новий альбом

Вийшов новий альбом "Океану Ельзи"

Оновлено
Укрінформ
Вийшов новий альбом "Океану Ельзи" під назвою "Без меж".

Про це у своєму Тwitter повідомив лідер гурту Святослав Вакарчук. 

"Сьогодні вийшов наш альбом "Без меж". Ми хвилюємося і радіємо! І БЕЗМЕЖНО дякуємо шанувальникам за підтримку. Без вас усе було б не таким", - написав співак.

Як повідомляє офіційний сайт гурту, до дев'ятого студійного альбому увійшло 11 композицій.

"До нього (альбому - ред.) увійшло 11 композицій. Чотири вже добре відомі слухачам, оскільки протягом року виходили синглами - "Не твоя війна", "Життя починається знов", "Мить", "Не йди". Вперше за весь час група зняла відео на 4 сингли нового альбому ще до його релізу", - зазначається в прес-релізі.

Автор музики та слів пісень нового альбому - Святослав Вакарчук. Також він разом з гітаристом групи Володимиром Опсеніцею та давнім партнером групи Віталієм Телезиним став співпродюсером нової платівки "Океанів".

Як сказав Вакарчук: "Альбом "Без меж" можна назвати еклектичним як з музичної точки зору, так і з ліричної, текстової. До нього увійшли романтичні композиції, що мають за основу любовну лірику та декілька пісень, що мають соціальний підтекст".

Робота над новим матеріалом тривала майже півтора року з деякими перервами. Альбом записано на київській "Студії 211".

Реліз альбому на CD відбудеться 28 травня.

Першими придбати новий альбом на механічному носії зможуть глядачі концерту "Світового туру Океану Ельзи" у Дніпрі на "Дніпро-Арені". У торговельних мережах диск з’явиться 4 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-