Джамала пояснила, чому Лазарєв не переміг на Євробаченні

Джамала пояснила, чому Лазарєв не переміг на Євробаченні

Укрінформ
Українська співачка Джамала вважає, що Росія на "Євробаченні-2016" презентувала дуже крутий номер, але Сергію Лазарєву не вистачило вокалу.

Про це вона сказала на прес-конференції в Укрінформі.

"Дійсно, Сергій дуже круто підготувався, у нього був крутий номер, крута пісня, все було супер. Але просто вони не врахували такий момент, що будуть дуже сильні люди вокально, просто круті співаки. Австралійка просто неймовірна. Болгарія. Ну, просто такий момент...", - сказала Джамала.

Водночас вона розповіла, що з російським виконавцем на конкурсі були нормальні стосунки.

"Ми забували про те, що ми зараз якось там повинні не здороватися чи щось таке. Ні, я привіталася з Сергієм, я побажала йому успіху, і він мені - так само. І він мені сказав, що цей рік дуже сильний за виконавцями, як ніколи", - зазначила співачка. 

Джамала також сказала, що намагається дистанціюватися від негативу, який лунає щодо перемоги України на "Євробаченні", і по-своєму пояснює таку реакцію.

"Я намагаюсь не читати нічого. Знаєте, просто є така у людей риса - вони дійсно дуже-дуже важко сприймають поразку. Ну, що ми зробимо, ми такі люди, такі слабкі. Це просто прояв слабкості", - вважає вона.

А ще співачка підкреслила, що і не сумнівалася у підтримці глядачів з Росії.

"Коли мене питали, скільки (балів) я розраховую отримати від Росії, я казала: одинадцять, не менше одинадцяти. Я трішечки помилилась, але я була впевнена... Я просто знаю, що люди, які мали якийсь такий біль у минулому, - вони можуть не розуміти, про що саме я співаю, але вони точно знають, що це про них, - просто відчули цей плач", - підкреслила вона.

А на запитання, чи має Росія взяти участь у "Євробаченні-2017", відповіла: "Мені здається, що вони повинні приїхати!".

Джамала також тішиться, що майже всі учасники "Євробачення" дуже щиро її привітали з перемогою. "Цікаво, що всі, майже всі конкурсанти підійшли до мене і привітали. І всі сказали: ми знали, ми знали, ти була найкраща. І Амір - виконавець з Франції - сказав: я дуже хочу заспівати з тобою пісню. Композитор, який написав пісню виконавиці з Болгарії, сказав: я дуже хочу з вами зробити якусь спільну роботу. Тобто, дійсно з музичної точки зору була дуже велика цікавість", - розповіла співачка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-