Бен Аффлек уже написав сценарій до спін-офу

Бен Аффлек уже написав сценарій до спін-офу "Бетмена"

Укрінформ
Доля нового сольника про Брюса Вейна, який має стати спін-офом «Бетмен проти Супермена», наразі досить туманна. Але днями стало відомо, що Бен Аффлек, виконавець ролі Бетмена, вже завершив роботу над сценарієм.

Про це повідомляє oKino.ua.

Ще до прем'єри «Бетмена проти Супермена: Світанок справедливості» ходили чутки, що Аффлек виступить режисером окремого фільму про Бетмена, що  експерти вважають дуже непоганим, враховуючи режисерські досягнення актора. З письменством у Бена теж все гаразд: він не тільки виступав співавтором своїх фільмів «Прощай, дитинко, прощай» і «Місто злодіїв», але і отримав «Оскара» за сценарій «Розумника Вілла Хантінга» на пару з кращим другом Меттом Деймоном.

Як уточнює Collider, зараз у Аффлека дуже напружений робочий графік. У 2017 році в прокат мають вийти перша частина «Ліги справедливості» і кримінальна драма «Нічне життя» новий режисерський проект актора, який вже перебуває на стадії пост-продакшену. Реліз другої частини «Ліги» запланований на 2019 року, так що, можливо, в 2018-му якраз буде вікно для виходу «Бетмена».

«Бетмен проти Супермена» продовжує бити рекорди в прокаті (на сьогодні його касові збори вже сягнули більше 500 мільйонів доларів), а критики продовжують лаяти картину. Втім, Аффлека в образі Бетмена суворі рецензенти в більшості своїй схвалили.

Фото: vschicagomagazine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-