В США помер Френк Сінатра-молодший

В США помер Френк Сінатра-молодший

Укрінформ
На 72-ому році життя помер видатний співак Френк Сінатра-молодший, який продовжив славу свого батька власною музичною кар’єрою.

Як повідомили Associated Press члени родини співака, він неочікувано помер від зупинки серця під час концертного туру Флоридою.

За інформацією Reuters, Сінатра-молодший повинен був виконати в Дайтона-Біч кілька пісень свого батька, проте концерт був скасований в останній момент через його погане самопочуття. Місцеве видання Daytona Beach News-Journal повідомляє, що Сінатра-молодший помер у лікарні.

Сінатра-молодший народився у 1944 році в Нью-Джерсі в родині співака Френка Сінатри і його першої дружини Ненсі Барбато. У віці 19 років він був викрадений і звільнений через два дні після того, як його батько заплатив викрадачам викуп у розмірі 240 тисяч доларів. Злочинці невдовзі були затримані і засуджені на тривалі тюремні терміни.

У підлітковому віці Сінатра-молодший виступав з концертами в невеликих клубах, потім став вокалістом джаз-бенду Сема Донахью. На початку кар'єри Сінатра-молодший часто гастролював, знявся в декількох телесеріалах і телевізійних шоу, в тому числі зі своєю сестрою - співачкою Ненсі Сінатрою. У 1988 році Сінатра-молодший став музичним директором і аранжувальником пісень свого батька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-