У Києві скасували концерт пам'яті Скрябіна

У Києві скасували концерт пам'яті Скрябіна

Укрінформ
У столичному Палаці Спорту 6 лютого мав відбутися концерт-реквієм "Кузьма Скрябін. Рік самотності". Проте його вирішили скасувати.

«Концерт скасовано, і зараз гроші за квитки повертають усім, хто звертається до організаторів, - розповіла kp.ua адміністратор офіційної сторінки гурту "Скрябін" ВКонтакте Ірина Ткач. - Нам дуже важко морально давалася підготовка до концерту, і, незважаючи на велике бажання шанувальників, ми прийняли рішення скасувати його. Річниця загибелі - це не та подія, заради якої варто збирати такі концерти. Тому ми сподіваємося зробити великий і красивий захід до Дня народження Кузьми (17 серпня) - дійсно світлого і доречного приводу», - повідомила вона.

Цю інформацію також підтвердив гітарист групи Олексій Зволінський: «Так, найімовірніше, концерт буде приурочений до Дня народження. Неетично відзначати день смерті. Гроші за квитки будуть повертати. Так вийшло, що організатори вирішили провести концерт, а мама Андрія наполягла на тому, що все-таки проводити такий захід у день смерті - якось неправильно».

Нагадаємо, лідер української групи "Скрябін" і телеведучий Андрій Кузьменко загинув в автомобільній аварії 2 лютого. Кузьмі було 47 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-