Боуї готував ще один альбом

Боуї готував ще один альбом

Укрінформ
Девід Боуї, незважаючи на термінальну стадію раку, готувався записати ще один альбом.

Про це повідомляє "Медуза" з посиланням на журнал Rolling Stone.

"Девід Боуї за тижд ень до смерті зв'язався зі своїм продюсером Тоні Вісконті і розповів йому про плани записати ще один альбом після пластинки Blackstar, що вийшла 8 січня. За словами Вісконті, у Боуї до цього моменту були готові демо-версії п'яти пісень", - йдеться в повідомленні.

Продюсер розповів Rolling Stone, що музикант з листопада 2015 року знав про термінальну стадію свого захворювання, але сподівався, що встигне записати ще один диск. Про те, що у Боуї рак, Вісконті дізнався близько року тому, в студії під час роботи над Blackstar Боуї був після хіміотерапії, яка призвела до короткочасної ремісії в середині 2015 року.

Боуї закінчив роботу над Blackstar до листопада 2015 року. Ще до завершення роботи Вісконті звернув увагу на тон деяких пісень і сказав йому: «Ах ти хитрий проноза. Ти пишеш прощальний альбом!» Боуї просто розсміявся у відповідь.

Нагадаємо, Девід Боуї помер 10 січня 2016 року у віці 69 років. Півтора роки тому у музиканта виявили рак.

8 січня, в день свого народження, Боуї випустив свій останній альбом Blackstar. В той же час вийшов кліп на пісню Lazarus, в якому музикант показаний лежачим на лікарняному ліжку. В кінці кліпу Боуї зникає в шафі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-