Чарлі Шин зізнався, що хворий на ВІЛ

Чарлі Шин зізнався, що хворий на ВІЛ

Укрінформ
Голлівудська зірка Чарлі Шин вже чотири роки живе з ВІЛ, однак і досі не впевнений, яким чином заразився.

Про це 50-річний актор розповів у телешоу, повідомляє CBSnews.

"Спочатку були виснажливі головні болі. Я думав, що це пухлина головного мозку. Гадав, що це вже кінець", - сказав він.

За словами артиста, день, коли він дізнався про хворобу, став переломним моментом у його житті.

Шин каже, що зважився на це зізнання, бо не може більше приховувати правду від тих людей, для здоров'я яких є загроза.

Молодший син відомого актора Мартіна Шина зажив слави скандаліста і ловеласа. Лише офіційних шлюбів у Чарлі Шина (уроджений Карлос Ірвін Естевез) було три: з Донною Піл (1995-1996 рр.), з Деніз Річардс (2002-2006 рр.) та з Брук Мюллер (2008-2011 рр.). Актор має п'ятьох дітей.

У довгому списку коханих колишньої зірки серіалу "Двоє з половиною чоловіків" поряд з гучними іменами, такими як Вайнона Райдер, Робін Райт (яка потім вийшла за Шона Пенна) і Келлі Престон (нині - дружина Джона Траволти), значаться моделі і порнозірки. З акторкою "фільмів для дорослих" Бретт Россі актор навіть заручився, та до весілля не дійшло - у жовтні 2014 року пара оголосила про розрив.

Стабільним було тільки захоплення Шина дівчатами за викликом. Та і пристрасть актора до алкоголю ніяк не сприяла поліпшенню його репутації в Голлівуді. А у 2011 році студія Warner Brothers відсторонила Шина від зйомок у ситкомі «Двоє з половиной чоловіків» через зловживання наркотиками й забороненими препаратами.

Гляядачам Шин запам'ятався за фільмами "Волл-стріт", "Гарячі голови", "Взвод", кількома частинами франшизи "Дуже страшне кіно", а також серіалами "Теорія великого вибуху" і "Двоє з половиною чоловіків".

Фото: www.ntv.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-