Свідок, який врятував Майкла Джексона від в'язниці за розтління дітей, передумав

Укрінформ
Відомий американський хореограф Уейд Робсон, який був одним із головних свідків захисту Майкла Джексона у справі про розтління малолітніх, подав проти співака посмертний позов із вимогою компенсації за сексуальне насильство.

Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на CNN.

За даними CNN, Робсон вимагає виплатити йому із коштів, отриманих унаслідок реалізації спадку поп-зірки, компенсацію за ушкодження, нанесені внаслідок сексуальних домагань із боку Джексона в ранньому дитинстві. Адвокати Робсона додали до позову письмові свідчення одного з провідних американських дитячих психологів Девіда Аррендондо. За даними ресурсу RUNYweb.com, хореограф пояснив, що раніше страждав "репресивною пам'яттю" - мозок унаслідок травми блокував окремі ділянки його пам'яті.

Деталі позовної заяви засекречені судом і не розголошуються.

Робсон познайомився з Джексоном у п'ятирічному віці і неодноразово відвідував ранчо Neverland, що належало музикантові, і навіть ночував із ним в одній спальні. Колишня хатня робітниця ранчо стверджувала, що бачила, як вони приймали разом душ голими, проте на суді проти Джексона в 2005 році хореограф заперечував це і заявляв, що поп-король не робив з ним нічого неналежного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-