У Херсоні під обстріл потрапили комунальники

У Херсоні під обстріл потрапили комунальники

Фото
Укрінформ
У Херсоні в Дніпровському районі під обстріл потрапили комунальники, пошкоджена автівка, люди не постраждали.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«Сьогодні у Херсоні під ворожий обстріл потрапили працівники одного з комунальних підприємств міської ради», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, комунальники виконували свої функціональні обов’язки з наведення ладу у Дніпровському районі в той час, як російські війська почали бити по місту.

Як підкреслив Мрочко, люди не постраждали, але була пошкоджена автівка комунального підприємства.

Своєю чергою начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін показав наслідки обстрілів Дніпровського району Херсона, де під удар потрапила 44-річна містянка.

«На відео – Дніпровський район Херсона після ранкових обстрілів російської армії. На автобусній зупинці під удар потрапила 44-річна херсонка. Нині вона знаходиться у лікарні з вибуховою та уламковими травмами», - написав Прокудін.

За його словами, росіяни вкрили вогнем і приватний будинок. В оселі повибивало шибки, пошкоджено стіни, покрівлю, ворота та гараж.

За його словами, тільки з початку цього дня у Херсоні – четверо травмованих.

Читайте також: У Херсоні заборонили рух транспорту по пошкодженому обстрілами шляхопроводу

Як повідомляв Укрінформ, російські війська обстріляли автобусну зупинку у Дніпровському районі Херсона, поранень зазнала жінка. Пізніше міська влада повідомила, що в Херсоні зросла кількість поранених унаслідок обстрілу Дніпровського району - ушпиталили двох чоловіків - 48 і 51 років, обидва постраждалих у стані середньої тяжкості. Також внаслідок ранкового обстрілу Корабельного району Херсона був поранений 63-річний чоловік. Наразі він ушпиталений.

Фото: Херсонська МВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-