Станція Краматорськ: боєць «Дронго» про росіян на відпочинку, мотивацію та ухилянтів

Станція Краматорськ: боєць «Дронго» про росіян на відпочинку, мотивацію та ухилянтів

Анонс
Укрінформ
Дмитро Курилович із позивним «Дронго», водій-санітар у Першій президентській бригаді НГУ імені Петра Дорошенка «Буревій» стане гостем сьогоднішнього випуску програми Костянтина і Влади Ліберових «Станція Краматорськ».

Він пішов до війська добровольцем у 2014 році після загибелі на війні свого батька. Колишній старший стрілець, військовослужбовець Нацгвардії, нині водій-санітар у Першій президентській бригаді НГУ імені Петра Дорошенка «Буревій». Під час повномасштабного вторгнення РФ захищав Київщину, Харківщину, брав участь у звільненні Святогірська та Лимана. Неодноразово діставав поранення, зараз проходить лікування та реабілітацію.

У цьому випуску йтиметься, зокрема, про мотивацію воювати в українців та у ворога; новостворений батальйон спецпризначення «Грім»; виїзд за кордон для військових; чому не повинно бути ухилянтів; найфаховіші підрозділи в армії; чому військовим нині потрібна демобілізація, а не ротація; відновлення після поранень та адреналінову залежність.

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» вийде 19 березня, о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Проєкт «Станція Краматорськ» - це серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту - через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Читайте також: Законопроєкт про мобілізацію: у Раді хочуть перекрити лазівку для деяких ухилянтів

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови - документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-