Силовики відпрацювали знешкодження ворожих ДРГ біля енергооб’єктів на Хмельниччині

Силовики відпрацювали знешкодження ворожих ДРГ біля енергооб’єктів на Хмельниччині

Фото, відео
Укрінформ
Служба безпеки України разом із підрозділами Національної поліції та Національної гвардії провели контрдиверсійні тренування у Хмельницькій області.

Як передає Укрінформ, про це повідомила СБУ та оприлюднила відповідне відео та світлини.

“Під час заходів Сили оборони відпрацювали алгоритми знешкодження російських диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ)”, - ідеться у повідомленні.

За легендою тренувань ворожі диверсанти таємно проникли до західного регіону.

Читайте також: Наєв перевірив підготовку контрдиверсійних резервів

Перебуваючи на території області, “зловмисники” збирали розвіддані про дислокацію підрозділів Сил оборони, які охороняють стратегічно важливий об’єкт енергетики.

Отримані відомості “диверсанти” планували використати для вчинення серії підривів на території енергетичної інфраструктури Хмельниччини.

Правоохоронці із залученням бійців ЦСО “А” СБУ своєчасно знешкодили умовну ворожу групу і тим самим запобігли можливій техногенній катастрофі.

Навчання проходили в умовах, максимально наближених до реальних. У заходах брали участь підрозділи СБУ, Нацполіції та Нацгвардії.

СБУ та Сили оборони відпрацювали знешкодження ворожих ДРГ / Фото: СБУ

За оцінками координаційної групи, учасники тренувань комплексно відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії для запобігання можливим диверсійним загрозам на заході України.

Читайте також: СБУ та Сили оборони провели тренування з «відлову» диверсантів на кордоні з білоруссю

Як повідомляв Укрінформ, у січні СБУ провела масштабні контрдиверсійні заходи в одному з прикордонних районів Рівненської області та разом з іншими Силами оборони відпрацювала злагодженість дій у разі прориву на територію регіону ворожих диверсантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-