Синєгубов відповів на публікацію Forbes про наступ РФ на Куп'янському напрямку

Синєгубов відповів на публікацію Forbes про наступ РФ на Куп'янському напрямку

Укрінформ
На Куп'янському напрямку Росії щодня використовує весь арсенал зброї, але українські захисники мають що протиставити ворогу.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, коментуючи інформацію видання Forbes про наступ росіян на Куп’янському напрямку, передає Укрінформ.

«Армія РФ наступає на цьому напрямку з лютого 2022 року. І з часу контрнаступу Збройних Сил України окупанти не полишали намірів знову відвоювати ці території, адже для них це логістично важливий напрям. Тому щодня ворог не припиняє завдавати ударів: КАБи, ФАБи, артилерія, РСЗВ, дрони - РФ застосовує на Куп’янщині весь арсенал зброї», - зазначив Синєгубов.

За його інформацією, понад пів року на всіх ділянках фронту точаться важкі бої, росіяни ведуть штурмові дії високої інтенсивності.

Читайте також: На Куп’янському напрямку на всіх ділянках точаться важкі бої - Сирський

«Але ЗСУ весь цей час відбивають атаки ворога, ми постійно посилюємо обороноздатність всієї області. Нам є що протиставити ворогу», - запевнив Синєгубов.

Він наголосив, що ЗСУ готові до будь-яких подальших сценаріїв, дій противника та швидкого реагування за результатами розвідки.

Раніше видання Forbes повідомило, що для наступу на Куп’янськ Росія зібрала 40 тисяч військових, 500 танків, більш як 600 бойових машин та сотні гаубиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-