Таврійський напрямок: Сили оборони знищили 40 одиниць ворожої техніки та 235 дронів

Таврійський напрямок: Сили оборони знищили 40 одиниць ворожої техніки та 235 дронів

Укрінформ
На Таврійському напрямку минулої доби Сили оборони знищили російський ЗРК «Бук-М2» та знешкодили 235 ворожих безпілотників різних типів, війська РФ продовжують вдаватися до активних наступальних і штурмових дій.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«І далі тривають активні наступальні та штурмові дії – вчора було 36. І близько 20 уже сьогодні», – зауважив командувач.

За його даними, після трьох діб затишшя загарбники за добу завдали 37 ударів авіаційними бомбами, майже всі – по Донецькій області. По Мирнограду й Лисівці Покровського району цієї ночі росіяни випустили також ракети С-300.

Серед іншого, війська РФ здійснили ще 1073 артилерійські обстріли.

Читайте також: На Таврійському напрямку ворог атакує піхотою, авіаударів не було майже три доби

Сили оборони України за добу на Таврійському напрямку ліквідували 371 російського загарбника та 40 одиниць ворожої техніки без урахування безпілотників, а саме: п'ять танків, 13 бойових броньованих машин, 10 артилерійських систем, два засоби протиповітряної оборони, вісім автомобілів й одну одиницю спецтехніки.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з даними Генерального штабу ЗСУ, загалом на фронті за добу відбулися 70 бойових зіткнень. Українська авіація завдала ударів по 20 районах зосередження особового складу російських військ.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-