СБУ цьогоріч виконала чимало задуманих спецоперацій на суші й на морі - Малюк

СБУ цьогоріч виконала чимало задуманих спецоперацій на суші й на морі - Малюк

Укрінформ
У цьому році Службі безпеки України вдалося виконати чимало задуманих спецоперацій на суші й на морі.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у привітанні голови СБУ генерал-майора Василя Малюка. 

«2023 рік став ще однією героїчною сторінкою українського народу у боротьбі проти ворога. Ми вкотре показали світові свою незламність та єдність. Кожного дня Сили оборони роблять максимум, аби Україна стала ще на крок ближчою до Перемоги. Ми міцно стоїмо на своїй землі. За неї віддають життя кращі сини і доньки України. Так само її захищали наші славетні козацькі пращури. Тому що воля і свобода завжди були найвищою цінністю для українців», - зазначив Малюк.

За його словами, цей ментальний зв’язок між воїнами різних поколінь відчувається і сьогодні, допомагаючи українцям у боротьбі з ворогом.

«Не дарма унікальна технічна розробка Служби безпеки України – морські дрони «Sea baby», якими ми вразили Кримський міст і чимало російських військових кораблів, – була створена саме за прототипом козацької «Чайки», - зауважив Малюк.

Він підкреслив, що СБУ надихається славетною історією і водночас постійно шукає нові технологічні рішення, щоб влаштувати ворогу якомога більше сюрпризів. У цьому році СБУ вдалося виконати чимало задуманих спецоперацій на суші й на морі.

«Ми працюємо разом із побратимами з Сил оборони у найгарячіших точках війни – від Херсонщини до Донеччини. Наші дрони випалюють вщент російську техніку. Снайпери дістають цілі на рекордній відстані. Контррозвідка та військова контррозвідка затримують зрадників і колаборантів, щоб вичистити п’яту колону всередині країни. Кіберфахівці відбивають тисячі російських кібератак, захищаючи критичну інфраструктуру. А слідчі СБУ якісно документують всі воєнні злочини армії РФ», - зазначив Малюк.

Читайте також: Подружжя Зеленських привітало українців зі святом: Наш Новий рік буде таким, яким ми його хочемо

Він підкресли, що це щоденний внесок СБУ у Перемогу.

«Ми точно знаємо, що захищаємо і за що воюємо: щоб у нашій країні знову панували мир і процвітання! І щоб наші діти зростали в безпечній та заможній Україні!», - підсумував Малюк.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців напередодні Нового року.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-