Ворог із дрона атакував автомобіль у Бериславі, поранений чоловік

Ворог із дрона атакував автомобіль у Бериславі, поранений чоловік

Укрінформ
Військові РФ з дрона скинули боєприпас на автомобіль у місті Берислав на Херсонщині, поранення дістав 75-річний власник авто.

Як передає Укрінформ, про це повідомляєХерсонська обласна прокуратура.

«Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни», – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 21 листопада близько 09:40 у місті Берислав військові РФ з дрона скинули боєприпас на автомобіль. Внаслідок вибуху осколкове поранення дістав 75-річний власник авто. Чоловіку надали кваліфіковану медичну допомогу.

Також у прокуратурі поінформували, що близько 13:00 внаслідок обстрілу керованими авіабомбами села Новоберислав поранено 54-річного чоловіка.

А о 14:20 російські війська здійснили артилерійський обстріл селища у передмісті Херсона. Поранення дістали 61-річна жінка та 62-річний чоловік. Їх із травмами різного ступеня госпіталізували. В ОВА зазначали, що ворог обстріляв Антонівку.

Читайте також: Обстріли Херсонщини: за добу загарбники випустили 211 снарядів, двоє загиблих

Як повідомляв Укрінформ,вдень 21 листопада російські загарбники скинули 25 керованих авіабомб на населені пункти Бериславського та Каховського районів Херсонщини, відомо про двох постраждалих.

Також ворог обстріляв передмістя Херсона, наразі відомо про двох поранених.

Під час ранкового обстрілу Херсона російські загарбники влучили у житловий будинок, поранення зазнав 59-річний чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-