Зеленський: Кожен прояв допомоги зараз — це прояв нашої спільної сили

Зеленський: Кожен прояв допомоги зараз — це прояв нашої спільної сили

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував за хороші результати військовим, за роботу рятувальникам та кожному, хто працює заради людей і України.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Відео: ОП

“Сьогодні є за що особливо відзначити наших воїнів. 80-та окрема бригада ДШВ - дякую вам, хлопці, за вашу силу під Бахмутом. Взірцева сила, якою можна тільки пишатися. Об’єднана штурмова бригада Національної поліції “Лють”, дякую вам, воїни, за вашу успішність. Напрямки відповідальності ОСУФ Таврія. 23 окрема механізована бригада, морпіхи 35-ї і 36-ї бригад, артилеристи 44-ї бригади — дякую усім вам за дуже добрі результати для України. Молодці, воїни. Жодного дня не зменшуйте свої потужності”, - звернувся Зеленський до військових.

Читайте також: Потреби бойових бригад є змістом роботи Генштабу, уряду і Ставки - Президент

Також окремо він відзначив українських рятувальників.

“Дніпропетровщина, Харківщина, Донеччина, Одеська область, наші порти - всюди, де цієї доби і не тільки були російські удари. Дуже важливо, що наші люди допомагають один одному, дбають про тих, хто постраждав — завжди і всюди, та за будь-яких обставин рятують життя. Я дякую усім працівникам ДСНС, медикам та поліцейським, усім військовим, які допомагають місцевій владі, та волонтерам, які працюють заради людей і України. Кожен прояв допомоги зараз - це прояв нашої спільної сили, це не лише наша віра, а наша потужна впевненість, що Україна вистоїть, пройде все це і здобуде перемогу”, - наголосив Президент.

Як раніше повідомляло агентство, Президент Володимир Зеленський анонсував у серпні нові пакети оборони та політичні рішення заради України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-