У Мелітополі вночі сталася перестрілка – мер

У Мелітополі вночі сталася перестрілка – мер

Укрінформ
Вночі у тимчасово захопленому російськими військами Мелітополі було чути стрілянину, а потім біля штабу загарбників загорілось авто.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

"Останніми днями загострилася ситуація і вороги почали вдиратися в будинки наших мешканців у пошуку сил спротиву. Із 20-ї години вечора вони почали тотальні обшуки в будинках мелітопольців, а після 22:00 - почалась перестрілка, після чого була підпалена одна з автівок поблизу одного з торговельних центрів", - сказав Федоров.

Пожежа сталася біля захопленого і перетвореного на окупаційний штаб ТЦ «Паладіум». Щодо стрілянини, то вона тривала близько 20 хвилин. За словами мера, її добре чули мешканці трьох районів міста.

Крім того, додав Федоров, цього тижня "бавовна квітла" на території Мелітополя, Бердянська, Молочанська, Токмака, Михайлівки майже щодня. Всі військові шпиталі російських окупантів переповнені, ворог захопив морг у Бердянську, який оточив військовими.

Федоров також зазначив, що в селищі Чкалове в одному з приватних будинків знайшли вбитих російських військових і на стіні був напис "йдіть". Він додав, що мешканці чекають на деокупацію.

Читайте також: ФСБ завезла в Мелітополь загони навчених шпигунів - мер

Як повідомлялось, Мелітополь захоплений з кінця лютого 2022 року.

Фото: wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-