У Бєлгородській області сталася пожежа на енергетичному об'єкті через атаку дрона

У Бєлгородській області сталася пожежа на енергетичному об'єкті через атаку дрона

Укрінформ
У Бєлгородській області РФ заявили про пожежу на енергетичному об'єкті, яка нібито виникла через скинутий вибуховий пристрій із безпілотника.

Про це передає Укрінформ із посиланням на губернатора області В'ячеслава Гладкова.

Інцидент стався неподалік Бєлгорода. У соціальних мережах стверджували, що у регіоні знову лунали вибухи. Також висловлювалися припущення щодо роботи протиповітряної оборони.

"У Бєлгородському районі горить один з енергетичних об'єктів. Попередньою причиною спалаху став скинутий вибуховий пристрій із безпілотника", - заявив він.

За словами Гладкова постраждалих немає, як і відключення споживачів. На місці працюють оперативні служби.

Читайте також: Легіон «Свобода Росії» та РДК заявили, що передають Україні полонених із Бєлгородської області

Як повідомляв Укрінформ, 1 червня Легіон «Свобода Росії» та «Російський добровольчий корпус» заявили про початок нового рейду у Бєлгородську область РФ.

Російська влада для боротьби з партизанами перекинула у прикордонні населені пункти Бєлгородської області елітний загін спецпризначення, а також почала масові обстріли території.

Легіон «Свобода Росії» запропонував жителям Бєлгородської області РФ, які потерпають від обстрілів армією РФ, евакуюватися в Україну.

4 червня «Російський добровольчий корпус» і Легіон «Свобода Росії» заявили про входження до передмістя Шебекіна Бєлгородської області РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-