На Сумщині поліція розслідує знущання підлітків з 11-річного хлопчика

На Сумщині поліція розслідує знущання підлітків з 11-річного хлопчика

Укрінформ
На Сумщині поліцейські розслідують знущання з 11-річного хлопчика підлітків, які знімали «покарання за зухвалість» на телефон.

Про це повідомляє Поліція Сумської області, передає Укрінформ.

«До поліції із заявою звернулася матір малолітнього хлопчика, яка повідомила про те, що над її сином знущалася група неповнолітніх осіб. Попередньо встановлено, що 2 червня в період часу з 11.00 до 13.30 неповнолітні віком від 13 до 14 років запросили свого знайомого на територію ферми в селі Куданівка Лебединської територіальної громади. Там вони намагалися провчити малолітнього за його зухвалу поведінку та нібито образи в їхню сторону», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, кривдники почали по черзі завдавати ляпаси та стусани 11-річному хлопцю. Ображаючи його нецензурною лайкою та штовхаючи, вони вимагали від нього вибачення та все це фільмували на мобільний телефон.

На даний час особи всіх правопорушників встановлені. Правоохоронці доставили їх до відділу поліції, де опитали в присутності батьків. На місце були викликані інспектори ювенальної превенції та психологи.

За даним фактом у поліції вже відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 статті 126 Кримінального кодексу України (Побої і мордування). Слідство триває.

Читайте також: На Київщині підозрюваним у знущанні та насильстві над 11-річною дівчинкою обрали запобіжні заходи

Паралельно з розслідуванням, як з дітьми та їх батьками, так і у навчальних закладах, де вони навчаються, працівники ювенальної превенції проводять роз’яснювальну роботу щодо наслідків такої поведінки.

Як повідомляв Укрінформ, на Чернігівщині поліція притягнула до відповідальності п’ятьох підлітків, які опублікували відео, як знущалися з дівчини, а також їхніх батьків та директора школи, де вони навчаються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-