На Донеччині ворог за добу обстріляв 14 населених пунктів: у поліції показали наслідки

На Донеччині ворог за добу обстріляв 14 населених пунктів: у поліції показали наслідки

Фото
Укрінформ
За добу поліцейські задокументували 29 ворожих ударів по Донеччині, постраждали 14 населених пунктів, є вбиті та поранені серед цивільних, пошкоджено школу, багатоквартирні та приватні будинки.

Як передає Укрінформ, про це 5 березня повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

«Поліцейські Донеччини задокументували 29 російських ударів по мирному населенню. Протягом доби обстрілів зазнали 14 населених пунктів. Ворожі снаряди вбили та поранили цивільних мешканців», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що війська рф обстріляли міста Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Краматорськ, Курахове, Часів Яр, села Гришине, Времівка, Дачне, Іванівське, Карлівка, Красногорівка, Ласточкине, Орлівка.

Ворог застосував авіаційні ракети Х-59, ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», «Смерч», артилерію, танки, міномети, у результаті знищено та пошкоджено 16 цивільних об’єктів - 15 житлових будинків та учбовий заклад.

Читайте також: російська армія за добу обстріляла дев'ять областей України - зведення ОВА

«Авіаудари росіяни завдали по Авдіївці та Орлівці, інформації про постраждалих не надходило. Внаслідок влучання ракет С-300 у Краматорську зруйновано школу, пошкоджено 2 багатоквартирних будинки, а в селі Гришине – 7 приватних осель. В обох випадках люди не постраждали», - констатували правоохоронці.

Вони також повідомили, що внаслідок російських атак було вбито людину в Бахмуті, є поранені, також дістали травми жителі Іванівського та Вугледара.

«Крім того, в Лимані цивільна особа отримала поранення внаслідок детонування ворожої міни. Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України», - заявили в поліції.

Тут нагадали, що за їх допомогою 5 березня було евакуйовано ще 93 людини, з початку обов’язкової евакуації - понад 48 619 осіб, серед них 6467 дітей, 2356 людей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-