На Херсонщині ворог атакував дронами чергу за гумдопомогою, дев’ятеро постраждалих

На Херсонщині ворог атакував дронами чергу за гумдопомогою, дев’ятеро постраждалих

Укрінформ
Війська російської федерації обстріляли із дронів чергу за гуманітарною допомогою у Бериславському районі Херсонській області, травмовані дев’ятеро людей, зокрема дитина.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 2 березня збройні сили рф, вчергове порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, здійснили обстріл звільненої території Херсонщини.

У Бериславському районі, за попередніми даними, армія рф завдала удар дронами по цивільних, які стояли в черзі за гуманітарною допомогою поблизу школи.

"Наразі відомо про дев'ятьох травмованих внаслідок обстрілу, серед них дитина. Їм надається кваліфікована медична допомога. Дані щодо постраждалих уточнюються", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Загарбники обстрілюють Херсон забороненими касетними зарядами з «Ураганів»

Пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, війська російської федерації обстріляли з артилерії смт Білозерка Херсонської області, постраждали дві людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-