Залужний і Жадан підписали книжки для великого збору на автомобілі для ЗСУ

Залужний і Жадан підписали книжки для великого збору на автомобілі для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і письменник, музикант, волонтер Сергій Жадан разом підписали книжки, які розіграють між тими, хто зробить донат на підтримку українського війська. 

Про це повідомив у Фейсбуці Сергій Жадан, передає Укрінформ. 

«З паном Генералом напідписували книжок, тож долучайтесь. Великий збір на автомобілі для ЗСУ! Спільно з видавництвом «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» даруємо книжки за донати! Це 10 книжок 10 ювілейного видання «Динамо Харків» з автографами Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та моїм», - розповів письменник. 

Він зазначив, що 100 грн — це один квиток у розігруванні книжки, 200 — два квитки, 300 — три і т. д. Обмежень у сумі донату немає.

Збір триватиме до 15 лютого. А 17 лютого вибірково буде визначено 10 переможців. І одну книгу подарують за найбільший донат.

Читайте також: Жадан перерахував ₴500 тисяч на підтримку Харківського університету Каразіна

«Усі зібрані кошти використаємо на потреби українського війська, зокрема автомобілі, які рятують і зберігають життя наших військових. Крок за кроком рухаємося до нашої перемоги. Спасибі всім, хто долучається. Дякуємо всім, хто бореться за Україну», - додав Жадан.

Як повідомлялося, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний пожертвував один мільйон доларів на потреби армії зі своєї власної спадщини. 

Фото: Сергій Жадан, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-