У Техасі вирує негода, близько 400 тисяч людей без світла, є загиблі

У Техасі вирує негода, близько 400 тисяч людей без світла, є загиблі

Укрінформ
Близько 400 тисяч людей залишаються без світла в американському штаті Техас через низькі температури та крижані дороги в результаті крижаної бурі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

За даними сайту PowerOutage.us, численні шари льоду та мокрого снігу поламали гілки, що призвело до відключення електроенергії для майже 400 000 будинків і підприємств у Техасі станом на ранок четверга.

Також місцеві чиновники заявили, що під час шторму загинула вже третя особа, яка втратила контроль над своєю вантажівкою на крижаній дорозі на північ від Ельдорадо.

Раніше одна людина загинула в Остіні під час зіткнення з 10 автомобілями, а ще одна людина загинула після того, як її автомобіль перекинувся в місті Арлінгтон, розташованому в районі Далласа.

Читайте також: Байден оголосив надзвичайний стан у Алабамі, де вирували торнадо

Зазначається, що у той час, як Техас очікує на підвищення температури, на північному сході країни назріває окремий зимовий шторм, який змусив синоптиків попередити про похолодання вітру нижче нуля у п’ятницю та суботу.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародний аеропорт Торонто, який є найбільшим у Канаді, через снігову бурю мусив скасувати більш як чверть усіх рейсів.

Фото: Jordan Vonderhaar

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-