Ворог обстріляв Торецьк і Бахмутський район: є загиблий, четверо поранених

Ворог обстріляв Торецьк і Бахмутський район: є загиблий, четверо поранених

Фото
Укрінформ
На Донеччині ворог сьогодні обстріляв зі ствольної артилерії міста Торецьк, Бахмут і Бахмутський район, у результаті один цивільний загинув, ще четверо зазнали поранень.

Про це у Фейсбуці повідомила прокуратура Донецької області, передає Укрінформ. 

«Ще один вбитий і четверо поранених – за фактами обстрілів Бахмутського району розпочато досудові розслідування. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Від російського обстрілу у порту Херсона загорілося турецьке судно - ЗМІ

За даними слідства, 25 січня 2023 року збройні сили рф вкотре вдарили зі ствольної артилерії по містах Торецьку, Бахмуту і Бахмутському району - ворожі снаряди поцілили по житловій забудові.

Від атаки окупантів загинув 44-річний чоловік, ще четверо людей, серед яких 76-річна жінка та її 50-річний син, зазнали осколкових поранень. 

Пошкоджено приватні будинки, господарські споруди та інші об’єкти. 

Читайте також: Ворог обстріляв Запоріжжя, під завалами будинку знаходиться людина

Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ. Досудові розслідування тривають.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням. Кожного дня від ворожих обстрілів гинуть та отримують поранення мирні мешканці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-