На Харківщині ворог обстріляв три прикордонні райони, є загибла та поранені

На Харківщині ворог обстріляв три прикордонні райони, є загибла та поранені

Укрінформ
Унаслідок обстрілів загарбниками населених пунктах Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів загинула одна людина, ще чотири поранені.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Минулої доби зі ствольної та реактивної артилерії, танків та мінометів окупанти обстрілювали Вовчанськ, Куп'янськ, Стрілечу, Вільчу, Огірцеве та інші населені пункти. Найбільше від обстрілів постраждало м. Вовчанськ Чугуївського району. Сьогодні зранку ворожий снаряд влучив у приватний будинок. На жаль, загинула жінка 60 років. Поранення отримали та госпіталізовані жінка 45 років та 7-річна дівчинка», - написав він.

Читайте також: Загарбники обстріляли коледж у звільненому Куп’янську, будівля майже знищена

Крім того, очільник області додав, що вчора у Вовчанську отримав поранення 71-річний чоловік. Госпіталізований у середньому стані. У с. Ківшарівка Куп'янського району вчора теж був поранений цивільний чоловік 27 років. Стан середній.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на дані Генштабу, учора від артилерійського та мінометного вогню противника постраждали райони населених пунктів Гур’їв Козачок, Ветеринарне, Стрілеча, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Вільча, Бударки, Красне Перше, Кам’янка, Фиголівка та Дворічна на Харківщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-