Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Останнє призначення?

Останнє призначення?

Укрінформ
Просто логіка будь-яких інших призначень, після Герасімова, на посаді "командувача сво" втрачається повністю.

Після вбивства генерала Рохліна, загадкової авіакатстрофи в тайзі з вертольотом, на якому був генерал Лєбєдь, не менш загадкової авіакатстрофи поблизу Пермі з літаком, на якому був генерал Трошев, низки інших загадкових смертей менше відомих російських воєначальників наприкінці 90х, початку та середини 2000х років, Герасімов став найбільш відомим у світі російським воєначальником.

Більше того, саме його авторству приписується розкручена "доктрина Герасімова", яка передбачає комплексне поєднання, в сучасних війнах, традиційних форм і способів збройної боротьби з інформаційними операціями, кібератаками, використанням протестного потенціалу невдоволеного населення противника, створенням та діями незаконних збройних формувань, використаннням криміналітету, іншими заходами політичного, економічного та соціального характеру. (Все це ми бачили у історії війни Російської Федерації проти України, починаючи з 2014 року).

Відповідно до цієї "доктрини Герасімова", власне, будувались російські збройні сили. Також, двічі переписувалась воєнна доктрина РФ, в яку також закладався зміст "доктрини Герасімова".

Розроблені підходи реалізовувались проти України, починаючи з 2014 року та у війні в Сирії.

Крім того, замисел повномасштабного вторгнення російських військ на територію України також розроблявся під безпосереднім керівництвом Герасімова.

І от, сьогодні, Путін призначає його безпосередньо командувати реалізацією свого ж замислу. Тобто, або він досягає мети, або ...

................................................................

Зрозуміло, що ніякої мети ми йому не дамо досягти!

................................................................

Що може бути далі?

Путін погодиться на наш план миру за всіма 10ма пунктами?

Путін звинуватить все військове керівництво в системній підривній діяльності проти РФ з мегарозкраданням державних коштів, всіх заарештує або знищить і відчитається перед російським суспільством про усунення найбільшої, за всю історію РФ, внутрішньої загрози ?

Не досягнувши мети "сво" російські генерали скинуть, або знищать самого Путіна і все звернуть на нього ?...

Противники Герасімова, Пригожин, Кадиров ... піднімуть протестні настрої в РФ і ініціюють заміну влади ? ..

Тарас Дзюба

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-