Доля двох волонтерів, які виїхали 6 січня для евакуації людей із Соледара та Бахмута, невідома

Доля двох волонтерів, які виїхали 6 січня для евакуації людей із Соледара та Бахмута, невідома

Укрінформ
Залишається невідомою доля двох іноземних волонтерів Ендрю Бегшоу та Кріса Паррі, які 6 січня виїхали на Донеччину для евакуації людей із Соледара та Бахмута.

Про це у Фейсбуці повідомив їхній друг, волонтер Ігнат Івлев-Йорк, передає Укрінформ.

«4 дні тому, 06.01, мої друзі Ендрю Бегшоу та Кріс Паррі виїхали на евакуацію в район міст Соледар та Бахмут. Відтоді зв'язок з ними втрачено.. Ці хлопці - справжні герої, які рятували абсолютно незнайомих людей від жахів війни. Ми докладаємо всіх можливих зусиль, щоб знайти наших друзів», - написав Івлєв-Йорк.

Читайте також: Тривають важкі бої за утримання Соледара – Маляр

Він нагадав, що Крісу - 28 років, і у нього лише тиждень тому був день народження, який Кріс провів, як і решту днів війни, евакуюючи цивільних із зони бойових дій.

Ендрю - 48, він приїхав із Нової Зеландії на початку війни і відтоді допомагає Україні, розвозячи гуманітарну допомогу та евакуюючи людей як незалежний волонтер.

«Якщо у вас є інформація про місцезнаходження хлопців, або ви бачили їхню машину (чорний Land Rover, знак AFI0 HWU), прохання повідомити про це мені або в поліцію. У зв'язку з побажаннями сімей, я не даватиму жодних коментарів на цю тему. Прошу поставитися до цього з розумінням та думати про наших хлопців», - звернувся до всіх у своєму дописі волонтер Івлєв-Йорк.

Читайте також: Президент: Завдяки стійкості воїнів у Соледарі ми виграли для України додатковий час і сили

Як повідомлялося, на Донеччині під масованим вогнем перебувають Бахмут та Соледар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-